Ugrás a tartalomra

Hazai pályán veszített a Spartacus Vojput

2018.02.02
12:56
2024.03.19
08:52
Forrás
Pannon RTV
23:25-re vesztettek a Spartacus Vojput kézilabdásai az újvidéki Vojvodina csapatával szemben a Vajdasági Kupa elődöntőjében csütörtök este Szabadkán.

A Vajdasági Kupa elődöntőjében a szabadkai Spartacus Vojput és az újvidéki Vojvodina kézilabdázói az első negyedben fej-fej mellett haladtak, a csapatok folyamatosan egyenlítettek. A 15. percben az újvidékiek átvették a vezetést, ekkor 5-6 volt az állás. Félidőre a piros mezesek többpontos előnyt szereztek. A vendégek lendületüknek köszönhetően 10:13-as vezetéssel várták a második játékrészt.

A hátrány azonban nem törte meg a házigazdákat. A félidős szünet után erőre kaptak, a 40. percre már csak három ponttal voltak lemaradva. A játék véghajrájában azonban a vendégcsapat bizonyult erősebbnek, aminek köszönhetően 2 pontos fölénnyel, 23:25-ra megverték a kék-fehéreket.

Az újvidéki csapat a jelenlegi országos bajnok, valamint ők a SEHA-liga szerbiai képviselői is. Az elkövetkező időszakban még jobb teljesítményt szeretnének elérni.

Kamenica Kasim, edző, Vojvodina, Újvidék: „Fontos volt számunkra a ma este, mivel a csapat és én csak január 10-én jöttünk össze. A Vojvodina csapatának komoly problémái voltak az őszi szezonban, két edzőt is felőröltek, és minden bizonnyal ez befolyásolta a sportolók játékát és a pszichikai állapotukat.”

A szabadkai Spartacus Vojputnak ez volt az idei első hivatalos mérkőzése.

Laković Slaviša, edző, Spartacus Vojput, Szabadka: „Igaz, hogy az egész helyzet nagy pszichikai nyomást gyakorolt néhány játékosomra. Most konkrétan a csapatkapitányra, Potparára gondolok, akinél mostanában dől el, hogy külföldre megy, vagy átmegy a Vojvodina csapatához. Ez nagyban kihatott a mai játékára, így teljesen aládobott ezen a meccsen.”

Ezzel a győzelemmel a Vojvodina bejutott a Vajdasági Kupa döntőjébe.

Spartacus Vojput
Vojvodina
kézilabda

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.