Ugrás a tartalomra

Hazatért Davor Štefanek (videó)

2016.08.19
14:49
Hősként fogadták Szabadkán a riói olimpiáról csütörtök koraeste aranyéremmel hazatérő Davor Štefaneket
Hősként fogadták Szabadkán a riói olimpiáról csütörtök koraeste aranyéremmel hazatérő Davor Štefaneket. A Spartacus birkózója sok gyereknek lehet igazi példakép. Hatalmas ováció és tapsvihar várta Davor Štefaneket csütörtök koraeste a szabadkai Sportcsarnok előtt. Az olimpiai arannyal hazatérő sportolóra a birkózópalánták is nagyon büszkék. Paróczi Rajmond, Spartacus Birkózó Klub: „Ő is azt a sportot űzi, mint én és nagyon nagy eredményt ért el.” Mihael Maksimović, Spartacus Birkózó Klub: „A mi csapatunkról mindenhol beszélnek majd és említést tesznek rólunk, mert Davor is a csapat tagja.” A szabadkai Spartacus Birkózó Klub tagjai bíznak benne, hogy Davor sikere sokakat ösztönöz majd. Huszár László, edző, Spartacus Birkózó Klub: „Reméljük, hogy ezzel az eredménnyel a gyerekek majd jobban megszeretik a birkózást, mivel látták, hogy milyen eredményt lehet elérni, persze ha rendesen edzenek.” Davor Štefanek riói győzelme történelmi, hiszen birkózásban kereken 40 éve nem született szerb aranyérem. Davor Štefanek, olimpiai bajnok birkózó: „Nagyon szép, hogy ennyi gyerek akar velem fényképezkedni. Szerbiának 40 éve nem volt aranyérme és 40 év után ismét Szabadkára jött ez az aranyérem. Momir Petković most ott volt velem az olimpián és azt mondta nekem a verseny előtt, hogy te vagy az, aki megbírja csinálni azt, amit eddig senki, világbajnokságot és olimpiát nyerni. Hála Istennek megcsináltam és mindenkinek nagyon köszönöm.” A tervek szerint Davor Štefanek tiszteletére szombaton este 8 órakor ünnepélyes fogadtatást szerveznek a szabadkai Városházán.



Szabadka
arany
Davor Štefanek

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.