Ugrás a tartalomra

Hengerelt a szerb csapat, a magyar labdarúgó-válogatott kikapott

2018.06.10
09:54
2024.03.19
08:40
2:1 arányban kikapott a magyar labdarúgó-válogatott a világbajnoki résztvevő Ausztráliától Budapesten. A szerb csapat Ausztriában 5:1 arányban legyőzte Bolívia együttesét.

2:1 arányban kikapott a magyar labdarúgó-válogatott a világbajnoki résztvevő Ausztráliától Budapesten. A mérkőzésen a magyar csapat az eddigiekhez képest jobban kezdett, a vezetést azonban az ausztráloknak sikerült megszerezniük a 74. percben. Ezt követően pörögtek fel az események: először egy öngólból a magyar válogatott egyenlíteni tudott, de a védő Kádár Tamás a 90. percben egy kötényt adott saját kapusának, így beállítva a végeredményt.

A szerb csapat is pályára lépett. Hengerelt Ausztriában, az oroszországi vb előtti utolsó felkészülési mérkőzésén. 5:1 arányban legyőzte Bolívia együttesét. Aleksandar Mitrović mesterhármassal remekelt. Szerbiának kellett a győzelem, mert legutóbbi meccsén kikapott Chile csapatától.

labdarúgó
magyar
ausztrál
szerb
Budapest
Bolívia

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.