Ugrás a tartalomra

Hét érmet szerzett a magyar válogatott a rövidpályás gyorskorcsolya Eb-n

2017.01.15
19:34
Egy arany- és hat ezüstéremmel zárta a magyar csapat a rövidpályás gyorskorcsolyázók torinói Európa-bajnokságát
Egy arany- és hat ezüstéremmel zárta a magyar csapat a rövidpályás gyorskorcsolyázók torinói Európa-bajnokságát. A vasárnapi éremszerzések sorát Keszler Andrea nyitotta, aki a női 1000 méteres fináléban sokáig a mezőny hátsó felében haladt, ám az utolsó körökben olasz és holland riválisa elesett, így a magyar versenyző ezüstérmet szerzett. Ez volt Keszler első egyéni Eb-érme, korábban a női váltó tagjaként nyert Európa-bajnoki címet. A férfiak 1000 méteres döntőjében két magyar, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang volt érdekelt. A testvérpár végig taktikusan, egymás segítve versenyzett, és végül az arany- és az ezüstérmet is megszerezte. Az idősebb testvér, Liu Shaolin Sándor lett az aranyérmes, az ezen a távon a világkupában első helyen álló Liu Shaoang az ezüstérmes. A 3000 méteres szuperdöntőben a férfiak mezőnyében Liu Shaolin Sándor a második helyen végzett, összetettben szintén ezüst járt neki. A női váltó jól szerepelt, 3000 méteres távon ezüstéremmel gazdagodott a magyar csapat. (MTI)
magyarok
gyorskorcsolya Eb
érmek

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.