Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo//Manu Fernandez

Hétvégén ismét lesz Forma-1

2022.05.20
11:09
Forrás
f1vilag.hu
A Spanyol Nagydíjjal folytatódik hétvégén a Forma-1-es világbajnoki sorozat.

A Miami Nagydíjat követően ismét visszatér Európába a száguldó cirkusz, a következő, hatodik állomás pedig Barcelona, amely hétvége azért lehet kifejezetten érdekes, mert rengeteg csapat készül fejlesztésekkel. A program délután kezdődik a szabadedzésekkel 14, illetve 17 órától, az időmérőt szombaton 16 órától, a futamot pedig vasárnap 15 órától tartják. A királykategória mellett a Forma-2, a Forma-3, valamint a női versenyzőket felvonultató W Series is képviselteti magát a katalán fővárosban.

Forma-1
Spanyol Nagydíj

Most

21:35

Waldorffeszt Zebegényben

Emberközpontú oktatási módszer, amely elsősorban a gyerekek gyakorlati, kreatív és szociális képességeik fejlesztésére koncentrál - ez a Waldorf-pedagógia.
18:23, Frissítve: 18:36

Ünnepelnek a martonosiak

Magyarkanizsa község egyik legrégebbi települése műsorsorozat keretében ünnepli fennállásának 100 éves, írott dokumentumokban is lejegyzett múltját.
16:23, Frissítve: 20:03

Állóháború, országos légiriadó

Az éjszaka folyamán több ukrán városból is robbanásokról érkeztek jelentések, és légiriadót rendeltek el az országban. Szeverodonyecket ugyan át kellett adniuk az oroszoknak, a szomszédos Liszicsanszkban azonban még kitartanak az ukrán erők.

Népszerű