Ugrás a tartalomra

A hétvégén tartják a Forma-1-es Olasz Nagydíjat Monzában

2023.09.02
13:36
2023.09.02
15:43
Forrás
formula.hu
Az Olasz Nagydíj egyúttal lezárja a száguldó cirkusz európai szezonját, ezt követően már csak a kontinensen kívül rendeznek futamot idén.

Ez a hétvége jelenthet rekorddöntést Max Verstappen számára. Amennyiben a világbajnok ezúttal is nyerni tud, úgy sorozatban tizedik futamgyőzelmét pipálhatja ki.

Monzában a Forma-2 és a Forma-3 is versenyez, utóbbi sorozatnak ráadásul ez lesz a szezonzáró, érdemes lesz tehát figyelni rá.

Az F1-es program szokás szerint a pénteki szabadedzésekkel kezdődött, szombaton az utolsó gyakorlás után jön az időmérő 16 és 17 óra között. A futam vasárnap 15 órától indul.

Forma-1
olasz nagydíj
Monza
Max Verstappen

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.