Ugrás a tartalomra

Hivatalosan is véget ért a 23. téli olimpia Phjongcshangban

2018.02.25
18:10
2024.03.19
08:52
Forrás
MTI
Időközben hazatért Budapestre a magyar válogatott is.

A záróceremónia első felvonásában görkorcsolyás táncosok szórakoztatták a publikumot, majd bevonultak a díszvendégek és a dél-koreai játékokon résztvevő 92 nemzet zászlaját is behozták. Végül egy fényjátéknak köszönhetően megjelent Szuhorang, a játékok kabalája, amely integetéssel köszönt el a sportolóktól. A műsor a vasárnapi női 30 és a szombati férfi 50 kilométeres sífutás eredményhirdetésével folytatódott. A nők érmét a norvég Marit Björgen kapta, amellyel minden idők legeredményesebb téli olimpikonja lett a maga nyolc arany-, négy ezüst- és három bronzmedáljával. Időközben hazatért Budapestre a magyar válogatott is. A sportolókat, akik egy történelmi aranyat szereztek a téli játékokon, több száz fős lelkes tömeg, családtagok, barátok, szurkolók és a sajtó munkatársai fogadták vasárnap kora délután a Gyakorló Jégcsarnokban. 

Phjongcshang
téli olimpia

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.