Ugrás a tartalomra

Horvátország is tizenegyesekkel jutott tovább

2018.07.01
22:59
2018.07.02
07:14
Forrás
MTI, 24.hu
Horvátország 1-1-es rendes játékidő és hosszabbítás után 11-esekkel 3-2-re legyőzte vasárnap Dániát Nyizsnyij Novgorodban.

Horvátország így bejutott a legjobb nyolc közé az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon. Gyors gólváltással indult a vasárnapi mérkőzés, előbb a horvát, majd a dán kapu előtt alakult ki kavarodás, és abból találatot eredményező helyzet. Így még négy perc sem telt el, és már 1-1 volt az állás Mathias Jörgensen, illetve Mario Mandžukić jóvoltából. További gól nem esett, következett a hosszabbítás, majd jöhettek a tizenegyesek, mivel Luka Modrić a 116. percben kihagyott egy büntetőt. A mérkőzés végi párbajban öt kísérlet maradt ki, a horvátok három, a dánok két tizenegyest értékesítettek. A horvátok a korábban a spanyolokat ugyancsak büntetőpárbajban legyűrő oroszokkal játszanak szombaton Szocsiban az elődöntőbe jutásért. 

Horvátország
Dánia
labdarúgás
Oroszország

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.