Ugrás a tartalomra

Így látják a magyar válogatottak a Magyarország–Portugália mérkőzést

2017.09.04
16:08
2024.03.19
08:36
A Magyarország–Portugália mérkőzésen a Pannon RTV stábja is jelen volt. Az összecsapást követően Dóró Alen kollégánk több magyar válogatott labdarúgóval is beszélgetett.

Böde Dániel, válogatott labdarúgó, Magyarország: ”Úgy gondolom, hogy a meccs összképe alapján a portugálok megérdemelten nyertek. Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk a kiállítás miatt, de a futballban sajnos benne van ez. Onnantól kezdve a csapat küzdött, ha egy kis szerencsénk is van, vagy is nagy szerencsénk van, akkor talán ki tudtunk volna egyenlíteni, de összességében megérdemelten nyertek a portugálok.

– Van még két mérkőzés hátra a selejtezőkből. Mi a fő célja a csapatnak?

– Természetesen minél több pontot kell gyűjteni az utolsó két mérkőzésen. Sajnos a vb-álmainak elszálltak, de ezen a két meccsen ki kell hozni magunkból a maximumot.”

Lovrencsics Gergő, válogatott labdarúgó, Magyarország: „Úgy érzem, hogy mindent sikerült megvalósítani. Taktikusak voltunk, betartottuk azt, hogy zártan védekezünk, odalépünk az ellenfélnek, közel vagyunk hozzájuk. Ez az első félidőben sikerült és a másodikban is, de ott már emberhátrányban voltunk. Én úgy érzem, hogy nem volt piros lap, de igazából az a piros lap, amit a bíró megad, de megvoltak ugyanúgy a lehetőségeink. Igazából lehetett volna simán döntetlen.”

Fiola Attila, válogatott labdarúgó, Magyarország: „Igazából a biztos védekezésből próbáltunk támadni. Bernd Storck úr összeállításában két csatárral kezdtünk. Szerettünk volna helyzeteket kialakítani, illetve gólt lőni. A piros lap beleszólt a mérkőzésbe. Onnantól kezdve ők irányították végig a mérkőzést. Náluk volt a labda, így is próbáltunk előre menni, de ennyire futotta, sajnos.”

Guzmics Richárd, válogatott labdarúgó, Magyarország: „Ma kikaptunk sajnos, de küzdeni tudásból jelesre vizsgáztunk, amit a közönség is értékelt. Igaz, hogy voltak rosszabb mérkőzéseink, amit nyilván ki fogunk elemezni, és ki akarunk javítani. Ezen a két találkozón, a Lettország és a Portugália elleni meccsen az volt a cél, hogy a közönség bizalmát és szeretetét visszaszerezzük.”

Portugália
labdarúgás

Most

13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.