Ugrás a tartalomra

Ismét a Juventus az olasz bajnok

2020.07.27
07:37
2020.07.27
07:42
Forrás
nemzetisport.hu
A Juventus két fordulóval a vége előtt megnyerte az olasz labdarúgó-bajnokságot, mivel hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Sampdoriát, így behozhatatlan előnyre tett szert.

A hazai csapat az olasz bajnokság 36. fordulójában óvatosan kezdett, hiszen vereség esetén is maradt volna négy pont előnye.

A meccs első félidejében 3 komolyabb sérülés is történt, kettő a Juventusnál, egy a Sampdiránál, ami miatt cserére került sor. A félidő végén így sokat, 7 percet hosszabbított a bíró. Ezt használta ki a hazai együttes, és Cristiano Ronaldo által megszületett az első gól. 

Akárcsak az elsőben, a második félidőben is a Sampdoria támadott inkább, de a gólszerzés nem jött össze. A Juventusnak viszont igen, ugyanis a 67. percben Ronaldo lövése kijött a kapusról, Federico Bernardeschinek azonban sikerült megmenteni a helyzetet, és a kapuba lőtt. Ezzel megszületett a végeredmény: 2:0.

Sorozatban a kilencedik, összességében a 36. bajnoki címet ünnepelte a Juventus.

olasz bajnokság
Juventus
Sampdoria
foci
futball

Most

13:30, Frissítve: 13:52

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.