Ugrás a tartalomra

Ivanović és Schweinsteiger Velencében mondták ki a boldogító igent (videó)

2016.07.14
13:16
Kedden délben luxuskörülmények között, a velencei városházán fogadott örök hűséget egymásnak a szerb teniszező, egykori Roland Garros győztes Ana Ivanović és a német labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, a Manchester United futballistája, Bastian Schweinsteiger
Kedden délben luxuskörülmények között, a velencei városházán fogadott örök hűséget egymásnak a szerb teniszező, egykori Roland Garros győztes Ana Ivanović és a német labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, a Manchester United futballistája, Bastian Schweinsteiger. A ceremónia szűk családi körben zajlott. A templomi esküvőjükre szerdán került sor. Ivanović és Schweinsteiger 2014 óta van együtt, miután a labdarúgó szakított Sara Brandner szupermodellel, akihez sokéves kapcsolat fűzte. A német média az esküvő előtt arról számolt be, hogy a pár családja és barátai az utolsó pillanatig nem tudták a ceremónia helyszínét, mindössze annyit közöltek velük, hogy meg kell jelenniük a müncheni repülőtéren. Ahogy az esküvő helyszínét, úgy a vendégek listáját is titok övezte. Sajtóértesülések szerint a meghívottak között ott volt Joachim Löw, a német válogatott szövetségi kapitánya, a csatár Thomas Müller, míg az ara oldalát a teniszsztárok közül Andy Murray képviselte.



A pár végül a boldogító igent Olaszországban, Velencében mondta ki szerény számú vendégsereg előtt. A házasulandó felek öltözéke is visszafogott volt. Ana egy egyszerű, hosszú, csupán fodros, hófehér ujjatlan ruhába bújt, jövendőbeli ura pedig szintén sportosan-elegánsra vette a figurát. Az örök klasszikus fekete-fehér sportzakó és nadrág nyakkendő nélkül. A menyasszony nem esett túlzásokba a frizuráját és sminkjét illetően sem. Ahogy azonban mondani szokták, ami elveszett a réven, az megtérült a vámon. A vendégek a hét csillagos Aman Canal Grande szállodában voltak elszállásolva, ahol egy éjszaka 4950 euróba került. A templomi esküvőn szerdán már elegánsabb kiadásban álltak oltár elé a sportcsillagok. A menyasszony hosszú, uszályos ruhában, vőlegénye pedig elegáns öltönyben, csokornyakkendőben. A velencei esküvőt rövid mézesnapok követik, mert Ana a riói olimpiára készül, de Schweinsteiger sem várja majd otthon tétlenül asszonykáját, őt a Manchester United meze kötelezi. A szerb média azt rebesgeti, hogy ezzel az ünnepségnek még nincs vége. A friss házasok egy nagy belgrádi esküvőt is terveznek, csaknem 300 meghívott vendéggel.
esküvő
Ana Ivanovic
Velence
Bastian Schweinsteiger

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.