Ugrás a tartalomra

Jokić remekel a bajnokságban (videó)

2023.01.02
07:28
Forrás
Pannon RTV
Nikola Jokić tovább terrorizálja ellenfeleit az NBA-ben. A Denver Nuggets sztárjátékosa most a Boston ellen villantott egy tripla-duplát.

A zombori származású kosaras az észak-amerikai kosárlabda bajnokság legerősebb csapata ellen 30 pontot dobot, ez mellett pedig 12 lepattanót és 12 gólpasszt is jegyzett. A Denver Nikola Jokić vezetésével 123:111-re győzte le a Boston Celticset.

A szerb válogatott játékost az előző két évben az NBA legértékesebb játékosának választották. A mostani idényben is nagy eséllyel pályázik erre a címre, hiszen mérkőzésről-mérkőzésre remek teljesítményt nyújt a Denver Nuggets együttesében, amely 36 lejátszott mérkőzés után, 24 győzelemmel és 12 vereséggel első a nyugati konferenciában.

Nikola Jokić

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.