Ugrás a tartalomra

Jokić tripla duplájával döntős a Denver Nuggets

2023.05.23
10:42
Forrás
Szerbiai RTV
Kiharcolta a klub történetének első döntőjét a Denver Nuggets. A csapat ezúttal a legendás Los Angeles Lakers együttesét múlta felül 113:111 arányban.

A zombori származású Nikola Jokić újabb tripla duplájával győzelemhez segítette a kolorádói klubot az NBA, azaz az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban. A Joker becenevű vajdasági játékosnak a bajnokság ezen szakaszában ez volt a 8. tripla duplája, amivel megdöntött egy 1967-es rekordot.

Denver Nuggets
Los Angeles Lakers
Nikola Jokić
NBA
kosárlabda

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.