Ugrás a tartalomra

Jokić tripla-duplával kezdte az idényt

2023.10.25
07:52
Forrás
Pannon RTV
A címvédő Denver Nuggets győzelemmel kezdte szereplését az észak-amerikai profi kosárlabda bajnokság az NBA idei kiírásában. Nikola Jokić csapata a Lebron James vezette Los Angeles Lakers együttesét látta vendégül.

A mérkőzés előtt a Denver játékosai ünnepélyesen átvették a bajnoki cím megszerzéséért járó gyűrűket. A hazai csapat már az első negyed után 14 pontos előnyre tett szert. A vezetést ezt követően nem engedték ki a kezükből, végül 119:107-es eredménnyel nyerték meg szezonnyitó mérkőzésüket.

Nikola Jokić volt az összecsapás legeredményesebb játékosa, mivel 29 pontja mellett 13 lepattanót szerzet és 11 gólpassza is volt. Csapattársa Jamal Murray 21 pontig jutott, míg a Los Angeles legjobbja Lebron James is ugyanennyi ponttal zárta a találkozót.

Nikola Jokić
Denver Nuggets

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.