Ugrás a tartalomra

Jótékony célra ajánlják fel az atlétika vb-n kimaradt palackozott vizet

2023.09.10
12:21
Forrás
Közlemény
44 ezer palack vizet és több kilométernyi dekorációs hálót ajánlanak fel jótékony célra az atlétikai világbajnokság szervezői.

Az adományból rászorulók és állatmenhelyek részesülnek. Jótékonysági célra fordítják az ajándéktárgyakból befolyt összeg egy részét is, a vb egyik szponzora pedig gyűjtést szervezett a siketek és nagyothallók számára.

Jótékony célra ajánlja fel a budapesti atlétikai világbajnokság után a szervezőbizottság azt a megmaradt vízkészletet, amelyet a szokatlanul nagy hőség miatt szerzett be biztonsági tartalékként a nézők számára. 44 ezer palack víz jut el a Magyar Máltai Szeretetszolgálaton és a Katolikus Karitászon keresztül rászorulókhoz, többek között a magyar-ukrán határon felállított segítségpontok valamelyikére érkező menekültekhez.

Atlétika Világbajnokság
jótékonyság

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.