Ugrás a tartalomra

Jubiláris versennyel ünnepelt a Palics Karate Klub (videó)

2017.04.30
13:40
25 éves fennállását ünnepelte a Palics Karate Klub
25 éves fennállását ünnepelte a Palics Karate Klub. Ebből az alkalomból versenyt rendeztek a fiatal tanítványoknak a királyhalmi Petőfi Sándor Általános iskolában. A szervezők a megmérettetésnek a Shinnenda nevet adták, ami kínaiul kitartás jelent. Kiemelték, a karatéhoz, mint sporthoz elhivatottságra és kitartásra van szükség. A versenyen közel száz gyerek vett részt. A eseményt Szabadka Város Önkormányzata is támogatta.



Patyi Sándor, elnök, Palics Karate Klub: „A versenyzők több diszciplínában is fellépnek. Lesz olyan, aki két-három érmet is fog szerezni. A legjobbak a lányok és fiuk közül még serleget is kapnak. Azonkívül a legjobb csapat az első, második és harmadik helyért szintén serleghez jut. Azok a versenyzők, akik fellépnek a kumite-harcban azoknak külön kis serlegeket adunk, mert valójában a karaténak az értelme az, hogy meg tudják magukat védeni és alkalmazzák a karatét.”
verseny
Palics Karate Klub

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.