Ugrás a tartalomra

Junior Úszó Eb: Barna Andrej egy nap alatt három országos csúcsot úszott

2016.07.11
11:25
Barna Andrej a szabadkai Spartacus úszója egy nap alatt háromszor döntötte meg az 50 méteres gyorsúszás junior országos csúcsát
Barna Andrej a szabadkai Spartacus úszója egy nap alatt háromszor döntötte meg az 50 méteres gyorsúszás junior országos csúcsát. A szabadkai versenyző a Hódmezővásárhelyen megrendezett Junior Úszó Európa-bajnokság selejtezőjében 22.67 másodperc alatt teljesítette a távot. Így a versenyen a harmadik idővel jutott az elődöntőbe. Az elődöntőben ezt a teljesítményt is sikerült túlszárnyalnia, mivel az 50 métert 22.6 másodperc alatt tette meg. A döntőben újra javítani tudott, mivel 22,51 másodperces eredménnyel az ötödik helyen végzett. Szerbiában ezen a távon 22.29 másodperces idővel Milorad Čavić a csúcstartó. Barna a vasárnapi teljesítményével minden idők eredményeit tekintve az előkelő második helyre tornázta fel magát, valamint az idén ez a legjobb eredmény Szerbiában. Andrej 100 méteres gyorsúszásban is indult a korosztályos kontinensviadalon. Ebben a számban is az ötödik helyen végzett 49.85 másodperces teljesítménnyel.
Spartacus
úszás
Barna Andrej

Most

10:41, Frissítve: 10:55

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.
07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.