Ugrás a tartalomra

Június 17-én folytatódik a Premier League

2020.05.29
09:40
2020.05.29
09:49
Forrás
Euronews.com
A döntéssel valamennyi klub egyetértett, de további részletekről még egyeztetnek.

Két elmaradt mérkőzéssel, június 17-én folytatódik a Premier League. Angol első osztályú labdarúgó-bajnokság az Aston Villa - Sheffield United, valamint a Manchester City - Arsenal rangadóval indul újra. Az idei szezonból összesen 92 mérkőzés van hátra, a meccseket március 13-án függesztettek fel a koronavírus-járvány miatt, a szezon zárt kapus játékkal folytatódik majd a 100 napos szünet után. A brit kormány múlt vasárnap jelentette be, hogy másnaptól elkezdhetik a csapatok az egyéni edzéseket. E hét szerdán pedig a klubok arról döntöttek, a csapatedzések is megkezdődhetnek a távolságtartás fenntartásával. A Premier League csapatainál eddig közel 2800 koronavírus-tesztet végeztek el. Ezek közül 12 lett pozitív. Ezentúl a játékosoktól és a stábtagoktól hetente kétszer vesznek mintát.

Premier League
labdarúgás

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.