Ugrás a tartalomra

Kamion Eb: Kiss Norbert megvédte kontinensbajnoki címét

2022.09.25
21:11
2022.09.25
21:34
Forrás
nemzetisport.hu
Negyedszer lett Európa-bajnok.

Kontinensbajnoki címét megvédve negyedszer lett Európa-bajnok Kiss Norbert, a Révész Racing versenyzője. A gyorsasági kamion Európa-bajnokság utolsó előtti, franciaországi fordulóján a 37 éves szombathelyi pilóta mögött Hahn lett a második a viadalon, de az összetettben a magyar versenyző előnye már 85 pont, a hátralévő versenyeken pedig legfeljebb 70 szerezhető.

Kiss 2014 és 2015, valamint tavaly után negyedszer lett Eb-győztes a kamionosok között, ezzel a szakági örökranglistán már csak Hahn előzi meg.

Kiss Norbert
kamion

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.