Ugrás a tartalomra

Kanada legyőzésével csoportmásodik a magyar női vízilabda-válogatott

2022.06.24
22:31
Forrás
MTI
A magyar női vízilabda-válogatott 11-7-re nyert a kanadai csapat ellen, így másodikként jutott tovább csoportjából a budapesti világbajnokságon. Bíró Attila olimpiai bronzérmes együttese vasárnap az argentinokkal játszik a negyeddöntőbe jutásért.

Bíró Attila alakulata a kolumbiaiak felett aratott 31 gólos sikerrel és az olaszoktól elszenvedett 10-9-es vereséggel a háta mögött várta a kanadaiak elleni zárókörös összecsapást, amelynek tétje a csoport második helye volt, ami meg is lett.

A magyar válogatott négyesében az olaszok mögött a második helyen zárt, a nyolc közé jutásért vasárnap 18.30 órától játszik az argentin válogatottal a Margitszigeten.

Kanada
női vízilabda-válogatott

Most

13:34, Frissítve: 13:42

Tornádó söpör végig az USA középső államain

Heves viharok söpörtek végig az Egyesült Államok középső részén kedden kora reggel, órákkal azután, hogy Oklahomában egy tornádó legalább egy ember halálát okozta és két település egy részét elpusztította.
12:54, Frissítve: 13:09

Biztonságosan két keréken

A biztonságos kerékpáros közlekedésre, valamint a biciklis sport népszerűsítésére hívták fel a figyelmet Szabadka főterén. A Figyelj, hogy lássanak, közlekedj kerékpárral megnevezésű program során általános iskolás gyerekek vehettek részt.
12:11

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.