Ugrás a tartalomra

Kecmanović is a legjobb 16 között Melbourne-ben

2024.01.20
07:58
Forrás
Szerbiai RTV, Kurir
Miomir Kecmanović bejutott az Australian Open nyolcaddöntőjébe, miután a harmadik körben öt szettes küzdelem után 3:2-re legyőzte az amerikai Tommy Pault.

Ezzel Novak Đoković után Szerbia újabb képviselőt kapott az Australian Open nyolcaddöntőjében. Miomir Kecmanović maratoni mérkőzésen, pontosan négy óra játék után múlta felül Tommy Pault, és pályafutása során másodszor jutott be Grand Slam negyedik fordulójába.

Kecmanović jól kezdett, megnyerte az első szettet, azonban Paul megnyerte a következő két szettet. Az amerikainak nagy esélye volt a győzelemre a negyedik szett tie breakjében, de két meccslabdát is kihagyott. A szerb teniszező ezután megnyerte a szettet, és egyenlített. Ez teljesen felőrölte Pault, aki a mindent eldöntő ötödik szettben teljesen összeomlott. Kecmanović ezt kihasználta, és végül diadalmaskodott. Az eredmény: 6:4, 3:6, 2:6, 7:6 (7), 6:0.

A nyolcaddöntőben Kecmanović a második kiemelt spanyol Carlos Alcarazzal találkozik majd, akivel szemben a harmadik körben a kínai Sang Csün-cseng feladta a meccset.

Miomir Kecmanović
Australian Open

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.