Ugrás a tartalomra

Keményen edz a szabadkai Spartacus Női Labdarúgóklub

2018.06.26
11:05
2024.03.19
08:40
Forrás
Pannon RTV
A lányok a tavalyi szezonban kimagasló eredményeket értek el, a szerb első osztály első helyén végeztek. A kék galambokra idén is tartalmas szezon, sok kihívás vár.

Remek szezont tudhatnak maguk mögött a Spartacus női labdarúgói. Idén is kemény munka vár a lányokra. Vajda Orsolya, Spartacus Női Labdarúgóklub, Szabadka: „Természetesen mint minden évben, próbálunk a legjobbak lenni, megnyerni a bajnokságot, valamint a Szerb Kupát és idén végre szeretnénk továbbjutni a Bajnokok Ligája kvalifikációján.”

A lányok edzője, Boris Arsić elmondta, hogy a tavalyi szezon első felében eredményesek tudtak maradni, az idény második fele viszont már izgalmasabb volt számukra, mivel a belgrádi Crvena Zvezda női labdarúgói egy pontra közelítették meg őket, de végül sikerült megnyerniük a bajnokságot. Most a Bajnokok Ligájára koncentrálnak. Boris Arsić, edző, Spartacus Női Labdarúgóklub, Szabadka: „Tavaly hasonló körülmények között játszottunk Montenegróban. Meg kell említenem, hogy nagyszerűek ott a körülmények. Ami magukat a csapatokat illeti, a csoportunkból - hihetetlen, de igaz - megint a Qiryrat Gatot kaptuk, az izraeli liga bajnokát. Egy kiszámíthatatlan csapatról van szó.”

A lányok július első hetében Zlatiboron folytatják a felkészülést, és 7-től egészen 13-ig Montenegróban a Bajnokok Ligája selejtező mérkőzéseket játsszák majd.

Szabadka
Spartacus
női
labdarúgó

Most

16:14, Frissítve: 18:59

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1479 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.