Ugrás a tartalomra

Két adai nevelésű játékos is ott van a kézilabda világbajnokságon

2023.01.14
12:09
Forrás
Pannon RTV
Fölényes győzelemmel rajtolt a férfi kézilabda világbajnokságon a szerb válogatott.

A sasok 36:27-re ütötték ki Algériát. Az E csoport másik mérkőzésén Németország 31:27-re verte Katart. A következő körben az egyaránt győzelemmel rajtoló szerbek és a németek egymás ellen játszanak majd. Ma este pályára lép a magyar válogatott. Chema Rodríguez szövetségi kapitány együttese Izland legjobbjaival csap majd össze 20:30-tól. A csoport első mérkőzését egyébként mindkét csapat megnyerte, a magyarok Dél-Koreát, az izlandiak pedig Portugáliát verték a nyitókörben. Érdekességnek számít, hogy a világbajnokságon két adai nevelésű játékos is ott van. Zoran Ilić a magyar, Uroš Borzaš pedig a szerb válogatottban szerepel. Nagy-nagy büszkeséggel mondhatjuk el, hogy két nevelt játékosunk is részt vesz a világbajnokságon és mindketten kiválóan teljesítettek az első mérkőzésen! - olvasható a Potisje-Pletex Facebook bejegyzésében.

kézilabda VB
kézilabda
Zoran Ilić
Uroš Borzaš

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.