Ugrás a tartalomra

Kettős vereséggel búcsúzott a Ferencváros

2024.02.23
07:43
2024.02.23
07:49
Forrás
MTI, Nemzeti Sport
Ismét vereséget szenvedett a Ferencváros csapata, így kiestek a Konferencia-ligából.

A nyolcaddöntőbe jutásért hazai pályán mérkőztek meg immár második alkalommal a görög Olimpiakosszal, azonban ez alkalommal is kikaptak 1-0-ra.

Bár az első félidőben sokat birtokolta a labdát a magyar bajnokcsapat, ez a kapura lövések számában nem tudott megmutatkozni, így egyre inkább a vendégek kezébe került az irányítás.

A döntő csapás közvetlenül a félidő előtt érte a Fradit. Samy Mmaee egy szerencsétlen pillanatban kézzel érintette a labdát, ezért a játékvezető a VAR segítségével büntetőt ítélt a vendégeknek, amit a marokkói csatár, Ajub El-Kabi váltott gólra.

A magyar bajnok a második félidőben sem tudott sikeres akciókat végrehajtani, míg a görög csapat összesítettben 2-0-ás vezetéssel magabiztosan uralta a mérkőzés hátralévő részét

Ferencváros
Fradi
Konferencia-liga

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.