Ugrás a tartalomra

Kézilabda: Szerbia női válogatottja eddig hibátlan a vb-n

2017.12.03
20:02
2017.12.05
10:31
Forrás
Pannon RTV
A szerb csapat Kína után Kamerunt is fölényesen verte a Németországban zajló világbajnokságon. A magyar csapat a csoportmérkőzések második körében kikapott a svéd válogatottól.

Szerbia legjobb kézilabdázónői az első fordulóban aratott 20 pontos győzelmük után magabiztosan álltak pályára. A szerb csapat ellenfele a nem igazán kézilabda-nagyhatalomnak mondható Kamerun volt. Már az első félidő végén 11 góllal vezettek, az előnyt a meccs végére 13 gólosra tudták növelni. A találkozó 34:21-es végeredménnyel zárult. A szerb válogatottban Radosavljević és Krpez 6-6 gólt szerzett, míg Obradović 5 találatig jutott.

A magyar női kézilabda-válogatott 25-22-re kikapott Svédország csapatától a németországi világbajnokság B csoportjának második, vasárnapi fordulójában. A szombatinál nagyobb elszántsággal és keményebb védekezéssel kezdték a találkozót a magyarok (6-4), de a hatékony támadójátékuk pontatlanná vált, 11 perc alatt csak egyszer találtak be, ezért a szünet előtt az egyenlítésért kellett küzdeniük, ami végül sikerült (11-11).

A második felvonásban nem volt olyan időszak, amikor a magyarok védekezése és támadójátéka egyszerre jól működött volna, a svédek ismét vezetéshez jutottak, és előnyüket magabiztosan megtartották.

A magyarok szombaton 30-22-re kikaptak a világ- és Európa-bajnok norvégoktól, következő ellenfelük pedig az ugyancsak pont nélkül álló Argentína lesz, kedden 14 órától.

 

kézilabda

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.