Ugrás a tartalomra

Ki viszi Szoboszlait? - a Liverpool is érdeklődik

2023.06.28
16:57
Forrás
Nemzeti Sport
Az angol The Athletic értesülései szerint az Európa-ligában induló Liverpool fontolgatja, hogy szerződtesse a német Leipzig magyar válogatott középpályását, Szoboszlai Dominikot, aki iránt korábban a Newcastle is érdeklődött.

Az értesülések szerint a Liverpool elöljárói a héten találkoztak a 22 éves középpályás képviselőivel az esetleges nyári átigazolás kapcsán. A lap megjegyzi, hogy bonyolult ügy Szoboszlai szerződtetése, hiszen a 32-szeres magyar válogatott labdarúgóért június 30-ig 70 millió eurót kérnek a lipcseiek.

A Liverpool azzal a céllal vágott neki a nyári átigazolási időszaknak, mert Jürgen Klopp, a csapat német menedzsere szeretné megújítani a középpályát. Szoboszlai Dominik számára nem indult igazán jól a 2022–2023-as idény az RB Leipzignál, de Domenico Tedesco menesztése után Marco Rosénál csapata egyik legfontosabb játékosa lett, s minden sorozatot figyelembe véve 46 mérkőzésen 10 gólig és 23 gólpasszig jutott.

Szoboszlai Dominik
Liverpool

Most

16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.
15:24

Kinek a tojása a legkeményebb?

34. alkalommal tartották meg a tojástörő világbajnokságot Mokrinban. A rendezvényt minden évben az ortodox húsvét napján tartják, ahova nem csak Szerbiából, hanem a világ több pontjáról is érkeznek résztvevők.
11:27, Frissítve: 16:09

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.