Ugrás a tartalomra

Kikapott a Čukarički idegenben

2023.08.25
08:13
2023.08.25
08:22
Forrás
Sportal
Az Európa-liga csoportkörébe jutásért vívott első play-off mérkőzésén a görög Olympiakosz csapatával játszott.

3:1-re kikapott a Čukarički csapata az Olympiakosztól az Európa-liga csoportkörébe jutásért vívott első play-off mérkőzésén. Az athéni meccs elejétől kezdve a görög csapat diktálta az iramot, amelyet a Čukarički nem tudott megfelelően követni. Az első görög gól már a harmadik percben megszületett El Kabi jóvoltából, miután az Olympiakosz folytatta az erős támadó játékot, és a 15. percben Kosztasz Fortunisz lőtt gólt. A harmadik gólját a 40. percben szerezte meg a görög csapat, amikor ismét El Kabi talált a hálóba.

A Čukaričkinak a 93. percben sikerült szépítenie Igor Miladinović lövésével. A visszavágót augusztus 31-én fogják játszani Leskovacban, a napokban átadott új stadionban.

Čukarički
Olympiakosz

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.