Ugrás a tartalomra

Kikapott Magyarország U19-es labdarúgó válogatottja (videó)

2016.09.03
09:08
Vereséggel indította Magyarország U19-es labdarúgó válogatottja a 23
Vereséggel indította Magyarország U19-es labdarúgó válogatottja a 23. Stevan Vilotić Ćele emléktornát Topolyán. A két korai találat megpecsételte a magyar ifjoncok sorsát, az eredményből már nem tudtak felállni. A pénzfeldobás alapján a magyar csapat kapitánya választhatott térfelet. A fehér mezben játszó Magyarország és a kék mezben pályára lépő Izrael egyaránt nagy elvárásokkal várta a mérkőzést. A hideg zuhany azonban már rögtön az első percben megérkezett a piros-fehér-zöld csapatra. Bár a szögletet elsőre még sikerült tisztázni, az ismétlésnél egy szép beadást az izraeli Lenny Aharon, a Maccabi Tel-Aviv korosztályos játékosa kegyetlenül a kapuba fejelt. A magyar támadások rendre elhaltak az ellenfél tizenhatosa környékén. A meccset megpecsételő gól pedig már a 7. percben megszületett. Egy izraeli beadásba beleblokkolt egy magyar védő, ami így megpattant és a fehérek kapujának hosszú sarkába pottyant. 2-0-ára nőtt az előny. Az izraeli U19 azonban még ekkor sem állt meg. A 25. percben egy nagy szóló után Eylon Haim Almog kapura lövése talált be a magyar hálóba. Az előny így már három gólos lett.



Egészen a 37. percig kellett várni az első magyar szögletre, azonban ez a labda a kapus kezében landolt. A csapatok 3-0-ás állásnál vonultak az öltözőbe. A második félidőre feltüzeltebben jött ki a magyar U19. Azonban az izraeliek továbbra is jól játszottak, így Magyarországnak nem sikerült a szépítés. Az első izraeli gólt szerző Lenny Aharon boldogan értékelt. „Nagyon nehéz meccs volt, az első percekben szereztünk két gólt, és azután a játék jobban ment, elkezdtünk játszani. A második félidő nehezebb volt, de nagyon jól játszottunk.” A magyar ifjoncok csalódottak voltak a mérkőzés után. Vogyicska Bálint, U19-es válogatott labdarúgó, Magyarország: „Úgy gondolom, hogy az első félidőben teljesen bealudtunk, nem a mi akaratunk érvényesült. Amit elterveztünk, az nem sikerült, két buta gólt kaptunk szöglet után, rosszul helyezkedtünk és ez megbosszulta magát.” A szövetségi kapitány is csalódott volt az eredmény miatt, azonban már a következő mérkőzésre koncentrál. Németh Antal, szövetségi kapitány, U19-es válogatott, Magyarország: „Nyilván hat perc alatt két gól, úgy, hogy készülünk a mérkőzésre, készülünk a tornára, persze, hogy elveszi a csapat önbizalmát. Utána a második félidőben azért szerintem rendeztük a sorokat és próbáltunk szépíteni az eredményen. Bár gólt nem lőttünk, de azért határozottan jobb volt a játék képe a második félidőben, mint az elsőben.” A magyar csapat legközelebb szombaton, Ukrajna ellen játszik Magyarkanizsán. A fiúknak már csak ez az egy mérkőzés maradt, hogy javítsanak.
foci
U19

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.