Ugrás a tartalomra

Kikapott a Spartacus a Zvezdától

2023.04.06
11:22
2023.04.06
16:53
Forrás
Pannon RTV
Gólzáporos vendéggyőzelmet hozott a Spartacus és a Crvena zvezda labdarúgócsapatainak Szabadkán lejátszott mérkőzése. A belgrádi piros-fehérek így továbbra is veretlenül állnak az élen, a Spartacus pedig maradt a veszélyzónában.

Nem kellett sokat várni az első gólra a szabadkai Városi Stadionban, ugyanis Osman Bukari már a 7. percben vezetéshez juttatta a vendégeket, a következő támadásban pedig Shimura egyenlített. A Zvezda a 23. percben szerzett újabb vezetést, ekkor Aleksandar Katai tizenegyesből szerezte meg 100. gólját a piros-fehér mezben. A második félidőben Kangwa bombája növelte kétgólosra a belgrádiak előnyét, a 82. percben pedig Katai szabadrúgásból ismét eredményes volt és beállította a 4:1-es végeredményt, amivel a Crvena zvezda tovább robog a bajnoki cím felé.

Miloš Milojević, vezetőedző, Crvena zvezda, Belgrád: „Úgy gondolom, hogy a Spartacus vetélytárs volt a harmadik gólunkig, játékban voltak velünk, kontrákból veszélyt jelentettek, lehetett volna 2:2-is. Aztán pedig Kangwa játéktudása döntő volt, azzal a távoli lövéssel.”

A szabadkaiakat irányító Milan Milanović a mutatott játékkal elégedett volt, az eredménnyel azonban nem.

Milan Milanović, vezetőedző, Spartacus, Szabadka: „Nagyon jól, agresszíven kezdtük a második félidőt, több lehetőségünk is volt, de a Crvena zvezda ellen ez kevés volt. Nem a tabella élén lévő csapatokkal kell tartanunk a lépést, hanem azt kell néznünk, hogy minél jobban kerüljünk ki azokból a meccsekből, amelyeket az alsóházban játszunk majd, és hogy bentmaradjunk, ez az egyetlen célunk.”

A Crvena zvezda 79 pontot gyűjtve toronymagasan vezeti a bajnokságot, és őszre szinte biztosan ott lesz a Bajnokok Ligája főtábláján. A Spartacus 25 ponttal jelenleg a 13. pozícióban van a 16 fős mezőnyben.

Spartacus
Crvena zvezda
labdarúgás

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.