Ugrás a tartalomra

Kikapott a szerb női kosárlabda-válogatott az Európa-bajnokság negyeddöntőjében

2023.06.22
17:36
Forrás
Szerbiai RTV
Az ötödik helyért fognak játszani.

Ljubljanában a belga csapat volt a sikeresebb, 93:53-ra hozták a meccset, így ők jutottak be az elődöntőbe. Már a mérkőzés elején kezükbe vették az irányítást, a belga lányok szinte minden helyzetből betaláltak. Belgium kosárlabda-válogatottja a szombati elődöntőben a Franciaország-Montenegró mérkőzés győztesével csap majd össze. Szerbia pedig az ötödik-nyolcadik helyért fog játszani.

női kosárlabda
Európa-bajnokság

Most

18:59

Család, mindenki bástyája

A párok több mint felének csak egy gyermeke van és ezen változtatni kell - jelentette ki Darija Kisić Vranjéban, a Család, mindenki bástyája elnevezésű projekt eredményeinek bemutatásán.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.