Ugrás a tartalomra

Kikapott a Vojvodina, győzött a Fradi

2023.07.27
22:32
Forrás
Pannon RTV
Vereséggel kezdte európai kupaszereplését a Vojvodina. Az újvidékiek a labdarúgó Európa-konferencialiga selejtezőjében 2-1-re alulmaradtak a ciprusi APOEL-től. Ennél sikeresebb volt a Fradi a sorozatban.

A múlt heti fájdalmas kudarc után ezúttal kiküszöbölte a csorbát a budapesti Ferencváros. Az FTC a BL-búcsú után csütörtökön 4-0-ra nyert az ír Shamrock Rovers ellen.

A selejtezőben érdekelt magyar csapatok közül további kettő együttes is győzni tudott. A Kecskemét hazai pályán diadalmaskodott a lett ellenfelével szemben, 2-1-re győzte le a Riga FC-t a gárda, míg a Debrecen Örményországban járt sikerrel, és 1-0-ra nyert ellenfele ellen. A Zalaegerszeg hosszabbításban kapott góllal maradt alul Eszéken. A ZTE 1-0-ás veresége ellenére még reménykedhet a visszavágó előtt a továbbjutásban

Vojvodina
Fradi
Ferencváros
Konferencia Liga
labdarúgás

Most

14:39, Frissítve: 14:44

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk. A lakhatási kiadások a legmagasabbak. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.