Ugrás a tartalomra

Kimagasló teljesítményű szabadkai kick-boxosok

2023.09.25
14:19
2023.09.25
16:37
Forrás
Pannon RTV
Két kick-box sportolót és edzőjét fogadta ma Stevan Bakić, Szabadka polgármestere a Városházán, hogy gratuláljon nekik a kimagasló eredményért, amit nemzetközi versenyeken értek el ifjúsági kategóriában.

Az országos válogatott tagjaként Milica Despotović aranyérmet szerzett az augusztus végén, szeptember elején Törökországban rendezett Kick-box Európa-bajnokságon. Klubtársa, Nikola Lončar a Budapesten júniusban megtartott 28. Kick-box Világkupán szerezte meg az első helyezést. A polgármester hangsúlyozta, az önkormányzat mindent megtesz a helyi sportolókért, hogy minél jobb eredményeket érhessenek el. Hozzátette, a város számára nincsenek nagy, illetve kis sportágak, értékesebbek vagy kevésbé értékesek, mindegyikük munkáját támogatja. A Top Fighter Kick-box Klubot már két éve részesíti anyagi támogatásban. 

Alen Heralić, edző, Top Fighter Kick-box Klub: „A város által biztosított eszközök segítségével juthattunk el idáig, hogy ma minden szabadkai polgár büszke lehet Milicára és Nikolára, akik az országot, a népet és ezt a várost is prezentálták a versenyeken, és az Európa- illetve világkupáról elhozták az aranyérmet. Szeretném még elmondani, hogy öt éve, amióta a Top Fighter Kick-box Klubot vezetem, ez a klub legjobb eredménye.” 

kick-box
Szabadka
Stevan Bakić

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.