Ugrás a tartalomra

Kimi Räikkönen bejelentette visszavonulását

2021.09.01
21:07
2021.09.01
21:12
Forrás
index.hu
A 2007-es világbajnok, Kimi Räikkönen szerdán, közösségi oldalán jelentette be, hogy a 2021-es szezon végén elhagyja az Alfa Romeo csapatát, ezzel együtt pedig befejezi hosszú, 2001 óta tartó pályafutását.

A mezőny egyik legegyedibb és legnépszerűbb versenyzőjének jövőjével kapcsolatban folyamatosak voltak már a találgatások: nemrég több portál is arról írt, Monzában fogja bejelenteni, hogy a 2021-es szezon végén búcsút int a Forma–1-nek. Ő azonban kissé meglepő módon közösségi oldalán ment elébe a további találgatásoknak, és közölte, az idei utolsó szezonja a királykategóriában. Ennyi volt – kezdte lényegre törően. „Ez lesz az utolsó szezonom a Forma–1-ben. Erről már tavaly télen döntést hoztam. Nem volt könnyű döntés, de az idei szezon után itt az ideje annak, hogy új dolgokat csináljak. Bár a szezon még tart, szeretnék köszönetet mondani a családomnak, az összes csapatomnak, és mindenkinek, aki részt vett a versenyzői karrieremben. És főleg nektek, rajongóknak, akik mindvégig szurkoltatok nekem. Lehet, hogy az F1-es kaland véget ért, de az életben sok minden van még, amit meg akarok tapasztalni, és ki akarok élvezni. Még találkozunk! Üdvözlettel: Kimi” – búcsúzott.

Forma-1
Kimi Räikkönen

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.