Ugrás a tartalomra

Kiosztották az év sportolóinak szóló elismeréseket Szabadkán

2022.12.23
13:58
2022.12.23
14:04
Forrás
YuEco
Kiosztották az év sportolóinak szóló elismeréseket Szabadkán. Az ünnepségre a Városháza dísztermében került sor csütörtök délután.

A legfiatalabbtól a legidősebb korosztály legeredményesebb sportolóit ünnepelhette a nagyszámú közönség.

A felnőttek közül Stefan Kostadinovićot, a Spartacus asztaliteniszezőjét, Boja Krisztinát, a Palics Vitorlás Klub versenyzőjét, Andrija Vulikićet és Nina Šabićot, a Spartacus röplabdázóit, Jovana Ilićet, a Spartacus atlétáját, Nagy Jasmina bokszolót és kik-bokszolót, Kajdócsi Tamás súlyemelőt, Tijana Filipović labdarúgót, Barna Andrej úszót és Nagy Szebasztián birkózót díjazták az elmúlt évben elért kimagasló sporteredményeik miatt. A plaketteket és a serleget Nataša Aleksić, a szabadkai városi tanács sport- és ifjúságügyért felelős tagja adta át.

év sportolója
Nataša Aleksić

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.