Ugrás a tartalomra

Kiütötte Belgrádban a TSC a Partizant

2023.11.25
20:28
2023.11.26
17:23
Forrás
Pannon RTV
Kiütéses győzelmet aratott a Partizan vendégeként a TSC labdarúgó csapata a Szuperligában. A topolyaiak 4:0-ra verték Belgrádban a bajnokság éllovasát. A Partizannak egyébként ez volt az első veresége a ligában.

A TSC számára remekül kezdődött az összecsapás, már a 3. percben megszerezték a vezetést miután Ćirković szögletből talált a kapuba. Nyolc perccel később már 0:2 volt az eredmény, Stojić vette be a Partizan kapuját. A TSC ezt követően is dominált és a 33. percben Radin révén háromgólosra növelte előnyét. A félidő után is a topolyaiak voltak a jobbak a pályán. Az 50. percben Milovanović találatával már 4 góllal vezettek. A Partizan egyszer sem tudott válaszolni a másik oldalon, így a TSC fölényes győzelmet ünnepelhetett Belgrádban. A bajnokságot veresége ellenére továbbra is a Partizan vezeti megelőzve a Crvena zvezdát és a TSC-t. A topolyaiak legközelebb csütörtökön lépnek pályára, amikor is a West Ham United érkezik a TSC Arénába az Európa-liga ötödik fordulójában.

Sós Bence, labdarúgó, TSC: „Egy nagyszerű győzelmet arattunk. Én azt gondolom, hogy amióta itt vagyok, négy és fél hónapja, mondhatom hogy ez a mérkőzés volt az, amikor minden ült, minden amit elterveztünk, azt minden játékos maximálisan teljesítette. Nagyon sokat készültünk a pontrúgásokra és ugye az első félidőben három pontrúgásból szereztük a gólokat, tehát abszolút tudatos kombinációk voltak és nagyon örülök, hogy ez így alakult. Mindenki a Partizant várta esélyesnek, mert ugye nagyon szép eredményeik vannak és még nem is kaptak ki, talán ez mindenkit egy kicsit sokként ért, de mi bíztunk önmagunkban és végig hittünk abban, hogy mi tudunk nyerni itt idegenben és számunkra ez nem volt meglepő. Nyilván tiszteljük az ellenfelünket, de biztosak vagyunk a saját játékerőnkbe és hála Istennek most kijött minden, amit gyakoroltunk.”

További információkért látogassanak el a TSC Labdarúgó Klub internetes oldalára.

 

Partizan
Sós Bence
TSC

Most

07:46, Frissítve: 07:53

Húsvét másnapját ünneplik az ortodox hívek

Az ortodox húsvéthétfőhöz Szerbiában számos népszokás kötődik. Egyes szokások a mai napig fennmaradtak eredeti formájukban, mások ugyanakkor módosultak, vagy teljesen a feledésbe merültek az ortodox hívek körében.
07:38, Frissítve: 08:13

Ma van Đurđevdan

A Gergely naptár szerint április 24-én, a Juliánusz naptár szerint május 6-án van Szent György napja.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.