Ugrás a tartalomra

Kizárták a skót ultramaratonfutót, miután kiderült, hogy autóba szállt

2023.04.19
12:27
2023.04.19
16:51
Forrás
Tanjug
Joasia Zakrzeweski a harmadik helyen fejezte a 2023-as GB Ultras Manchester-Liverpool 50 mérföldes futóversenyt, az érmét még átvette, de utólag kizárták a versenyből.

A 47 éves futónő ellen több bejelentés is érkezett a versenyt követően. A vizsgálat során a GPX követési adatokból és a versenyzők elmondása szerint is a táv egy részét autóval tette meg. A GPX térképadatok szerint a valamivel több mint 80 kilométeres versenytávból 4 kilométert autóval tett meg. A mért adatok szerint ezen a távon 1 mérföld, vagyis 1,6 kilométer megtételéhez mindössze 40 másodpercre volt szüksége. A futónő eddig nem nyilatkozott a sajtónak az üggyel kapcsolatban.

ultramaraton

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.