Ugrás a tartalomra

Klopp szeretné folytatni a bajnokságot

2020.05.17
22:40
Forrás
MTI
Jürgen Klopp, az angol bajnoki listavezető Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője bízik benne, hogy a Premier League küzdelmeit is folytatják majd.

A csapattal tavaly Bajnokok Ligáját nyert német szakember a BBC-nek reményét fejezte ki, hogy a most hétvégén újraindult német bajnokság gond nélkül folytatódik majd, s ahhoz hasonlóan a szigetországban is el lehet majd indulni.

Klopp úgy látja, a feltételek minden csapat számára ugyanolyanok lesznek. Azt ő sem várja, hogy csúcsformában játszanak majd futballistái, de szerinte erre nincs is szükség.

"A labdarúgás olyan játék, amelyben minden csapat ugyanolyan helyzetben van. Nem kell minden idők legjobb formájában lennünk, csak a körülményekhez képest kell a lehető legjobban játszanunk, és ezzel a többi együttes is így van" - nyilatkozta a tréner.

Angliában egyelőre még sok a bizonytalanság, nincs lehetséges időpontja a folytatásnak, több csapatnál is felvetődött, hogy nem akarnak semleges helyen játszani, vagy nézők nélkül, míg több olyan játékos is van, aki félti az egészségét és nem érzi magát biztonságban. Klopp viszont a zárt kapus mérkőzések miatt egyáltalán nem aggódik.

"Mindannyian nézők nélkül kezdtünk el futballozni és a játékot nem a stadionokban tapasztalható atmoszféra miatt szerettük meg. Persze, idővel ehhez szoktunk hozzá és már tudjuk, hogy így az igazi. Ugyanakkor a labdarúgás akkor is csodálatos játék, ha nincsenek nézők" - jegyezte meg Klopp.

Jürgen Klopp
Premier League
futball
foci

Most

07:47

Ma megalakul az új szerb kormány

Délben ülésezik ma a szerbiai parlament. A rendkívüli ülésen csupán egy napirendi pont szerepel: a kormány megalakítása, valamint a miniszterelnök és a kabinet tagjainak eskütétele.
20:54

Kiránduljunk a Fruška gorára!

A hétvégén a hagyományos Fruška gora-i maraton zajlott, pár nappal később pedig már a majálisra készülnek a Fruška Gora Nemzeti Parkban és más kirándulóhelyeken is Újvidék környékén.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.