Ugrás a tartalomra

Kolumbia és Japán jutott tovább

2018.06.28
18:31
2018.06.28
21:01
Forrás
Pannon RTV
Kolumbia és Japán jutott tovább a H csoportból az oroszországi labdarúgó világbajnokságon.

A csoport zárófordulójában Kolumbia Szenegált, Lengyelország pedig Japánt győzte le 1:0 arányban. Kolumbia 6 pontot gyűjtve első lett a kvartettben. A dél-amerikaiak mögött azonban furcsa dolog alakult ki. Szenegál és Japán ugyanis 4-4 pontot gyűjtött és a gólarányuk is egyaránt 4:4 volt. A két csapat egymás elleni mérlege 2:2 volt, így a csoportból való továbbjutást a sárga lapok száma döntötte el. Ebből Japánnak volt kevesebb, szám szerint 4, míg Szenegálnak 6, így az ázsiai csapat jutott tovább a kieséses szakaszba. És ma zárulnak is a csoportkörök, este Panama-Tunézia és Anglia-Belgium találkozik a G csoportban. A mérkőzések továbbjutás szempontjából tét nélküliek, ugyanis az angolok és a belgák már bejutottak a kiütéses szakaszba, csak a csoport elsőségért játszanak.

Kolumbia
Japán

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.