Ugrás a tartalomra

Kosárlabda: Az Olympiakosz legyőzte a Crvena zvezdát

2017.03.23
09:36
Hosszabbításban szenvedtek vereséget a Crvena zvezda kosárlabdázói az Euroliga 27
Hosszabbításban szenvedtek vereséget a Crvena zvezda kosárlabdázói az Euroliga 27. fordulójában. A belgrádi csapat és a pireuszi Olympiakosz párharca negyven perc játék után 58-58-s döntetlennel ért véget, az ötperces hosszabbításban azonban Printezis utolsó másodpercben dobott kosarával a görög együttes 66-64-es győzelmet aratott. Ezzel a vereséggel a Crvena zvezda lecsúszott a 8. helyre, míg a görögök a harmadik helyen állnak. Pénteken a belgrádiak Barcelonába utaznak, az Olympiakosz pedig a Real Madridot fogadja. (kép: FoNet/AP) Mesto: Beograd Datum: 22.03.2017 Dogadjaj: SPORT/KOŠARKA - Utakmica Crvena zvezda - Olimpijakos u okviru 27. kola Evrolige u hali Aleksandar Nikoliæ. Licnosti: Marko Simonoviæ
kosárlabda
Crvena zvezda
Olympiakosz

Most

09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.