Ugrás a tartalomra

Kosárlabda: A Crvena Zvezda könnyedén legyőzte a Spartacust (videó)

2017.04.22
13:46
Fölényes győzelmet aratott szombat este a belgrádi Crvena Zvezda férfi kosárlabda csapata a szabadkai Spartacus otthonában a Szuperliga első fordulójában
Fölényes győzelmet aratott szombat este a belgrádi Crvena Zvezda férfi kosárlabda csapata a szabadkai Spartacus otthonában a Szuperliga első fordulójában. A 54:89-es vendéggyőzelemmel végződő mérkőzést telt ház előtt játszották a sétaerdei sportcsarnokban. A piros-fehérek kosaraival kezdődött az összecsapás. A házigazdák csak pár percig tudtak meccsben maradni a sztárokból álló belgrádiakkal szemben, így már az első negyedet követően 10 pontos vendégvezetés alakult ki. A második játékrészben a belgrádiak előnye egyre csak növekedett, ugyanis a végül 18 pontig jutó Simonović három perc alatt négy triplát dobott, így a félidőben már 23:44-et mutatott az eredményjelző. A fordulást követően a Spartacus mindent elkövetett, hogy szorosabbá tegye az állást, a Crvena Zvezda azonban cserejátékosaival is tovább növelte az előnyt és végül fölényes győzelmet aratott. Dejan Radonjić, edző, Crvena Zvezda KK: „Fontos, hogy mindenki a maximumot nyújtsa, aki most itt van, és csapatként működjünk. A tegnapi sajtótájékoztatón is említettem, hogy a Szuperliga ezen szakaszában legyünk jók, amikor pedig a legjobbnak kell lennünk, vagyis a rájátszásban, akkor bízom benne, hogy mindenki készen áll majd arra, ami akkor vár minket az idény végén, ami nagyon erős ritmusban zajlott a nagyszámú lejátszott mérkőzések miatt.” kosarlabda 2 A szabadkaiak új edzővel vágtak neki a Szuperligának. Aleksandar Jončevski, edző, Spartacus KK: „Szinte minden játékos kapott lehetőséget, hogy megnézzem, ki mit tud nyújtani. Ez most a Zvezda volt, tehát az eredmény másodlagos volt, de látszik, hogy a fiúknak van energiájuk, és ha megnyomjuk az edzéseket, valamint néhány dolgon változtatunk, amiben hibáztunk, akkor úgy gondolom, hogy egyes favoritnak számító csapatokat meg tudunk lepni Szabadkán.” kosarlabda 1 A Szuperliga következő fordulójában a kék-fehérek a belgrádi Dynamic együtteséhez látogatnak, a Crvena Zvezda pedig a Partizánnal csap össze.



Szabadka
Spartacus
kosárlabda
Crvena zvezda

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.