Ugrás a tartalomra

Kosárlabda: Görögország - Szerbia 70:63

2018-09-13
23:13
Forrás
Pannon RTV
Szerbia 63:70 arányú vereséget szenvedett Görögországtól a jövő évi Kínában megrendezésre kerülő kosárlabda- világbajnokság selejtezőinek második csoportkörében.

Németország és Görögország válogatottja eddig hibátlan teljesítménnyel biztosította részvételét a világbajnokságon. Szerbia legjobbjainak eddig négy győzelmük és három vereségük van a kvalifikációk során. Ez azt jelenti, hogy a szerb kosarasok szoros küzdelmet fognak folytatni Izrael és Grúzia válogatottjaival a világbajnoki részvételt jelentő harmadik hely megszerzéséért. 

férfi kosárlabda

Most

11:08

Babosék már a döntőben

Babos Tímea és partnere, Kristina Mladenović győzött a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyének elődöntőjében.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.