Ugrás a tartalomra

Kosárlabda: Görögország - Szerbia 70:63

2018-09-13
23:13
Forrás
Pannon RTV
Szerbia 63:70 arányú vereséget szenvedett Görögországtól a jövő évi Kínában megrendezésre kerülő kosárlabda- világbajnokság selejtezőinek második csoportkörében.

Németország és Görögország válogatottja eddig hibátlan teljesítménnyel biztosította részvételét a világbajnokságon. Szerbia legjobbjainak eddig négy győzelmük és három vereségük van a kvalifikációk során. Ez azt jelenti, hogy a szerb kosarasok szoros küzdelmet fognak folytatni Izrael és Grúzia válogatottjaival a világbajnoki részvételt jelentő harmadik hely megszerzéséért. 

férfi kosárlabda

Most

11:54, Frissítve: 12:00

Stabilizálták a Notre-Dame szerkezetét

Az építészek és az építőmunkások stabilizálták a párizsi Notre-Dame székesegyház tűzvészben meggyengült struktúráját, a tűzoltók pedig péntek éjjel megkezdték a levonulást a katasztrófa helyszínéről.
10:43, Frissítve: 11:27

Eltűnnek a vizes élőhelyek

Továbbra is nagy gondot okoz a szárazság, nemcsak a mezőgazdaságban, hanem a vizes élőhelyek, az állóvizek megmaradását is veszélyezteti.
21:52, Frissítve: 22:37

A Szerbia Jövője kampány Belgrádban

Szerbia nem megosztott ország, tisztességes emberek lakják, akik dolgoznak és fejlődést szeretnének - hangzott el a Szerbia Jövője kampánysorozat központi nagygyűlésén, Belgrádban.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.