Ugrás a tartalomra

Kosárlabda: Görögország - Szerbia 70:63

2018-09-13
23:13
Forrás
Pannon RTV
Szerbia 63:70 arányú vereséget szenvedett Görögországtól a jövő évi Kínában megrendezésre kerülő kosárlabda- világbajnokság selejtezőinek második csoportkörében.

Németország és Görögország válogatottja eddig hibátlan teljesítménnyel biztosította részvételét a világbajnokságon. Szerbia legjobbjainak eddig négy győzelmük és három vereségük van a kvalifikációk során. Ez azt jelenti, hogy a szerb kosarasok szoros küzdelmet fognak folytatni Izrael és Grúzia válogatottjaival a világbajnoki részvételt jelentő harmadik hely megszerzéséért. 

férfi kosárlabda

Most

09:14, Frissítve: 10:23

A cél a 2020-as tokiói olimpia

Nemes Máté és Nemes Viktor kiváló birkózók voltak a zentai BeeHome Közösségi Ház Példakép(p) című rendezvénysorozatának vendégei. Meséltek sikerekről, élményekről és a jövőbeli tervekről.

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Traktorbaleset Felsőhegyen

Halálos kimenetelű traktorbaleset történt szerdán Felsőhegyen a Kossuth Lajos utcában. A Magyar Szó értesülései szerint V. J. a kertben dolgozott, amikor faszedés közben szerencsétlenül járt.

Tartós lehűlés jön

A hét eleji napos idő után a hét második felében végre megérkezhet a késő őszies, hideg idő vidékünkre.