Ugrás a tartalomra

Kosárlabda: Görögország - Szerbia 70:63

2018-09-13
23:13
Forrás
Pannon RTV
Szerbia 63:70 arányú vereséget szenvedett Görögországtól a jövő évi Kínában megrendezésre kerülő kosárlabda- világbajnokság selejtezőinek második csoportkörében.

Németország és Görögország válogatottja eddig hibátlan teljesítménnyel biztosította részvételét a világbajnokságon. Szerbia legjobbjainak eddig négy győzelmük és három vereségük van a kvalifikációk során. Ez azt jelenti, hogy a szerb kosarasok szoros küzdelmet fognak folytatni Izrael és Grúzia válogatottjaival a világbajnoki részvételt jelentő harmadik hely megszerzéséért. 

férfi kosárlabda

Most

17:55, Frissítve: 20:10

Tökfesztivált tartottak Temerinben

A rendezvény az évek alatt nemzetközivé nőtte ki magát, így idén is itt hirdették ki legszebb konyhakertek magyarországi program vajdasági díjazottjait.
16:18

3 millió euró gyógykezelésre

Több mint hárommillió eurót különített el költségvetéséből Szerbia az idei év első félévében gyerekek és felnőttek gyógykezelésére - közölte a szerb kormány.

Népszerű

Xherdan Shaqiri

A FIFA eljárást indított Shaqiri és Xhaka ellen

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség eljárást indított a két albán származású svájci játékos ellen, mert kezükkel kétfejű sast formázva ünnepelték a gólokat a Szerbia ellen játszott meccsen.
Lázár Bence

Meghalt Lázár Bence

Ma este fél 8-tól, a budapesti Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra.