Ugrás a tartalomra

Kosárlabda: Győzött a Spartacus férfi és női csapata is

2016.10.30
08:29
A sérülések miatt megtizedelt Spartacus férfi kosárlabda csapata bravúros, 85-80 arányú győzelmet aratott Valjevón, a volt Adriai-ligás Metalac otthonában az I
A sérülések miatt megtizedelt Spartacus férfi kosárlabda csapata bravúros, 85-80 arányú győzelmet aratott Valjevón, a volt Adriai-ligás Metalac otthonában az I. férfi liga tegnap esti mérkőzésén. Miloš Nikolić és az amerikai légiós, Ibitayo hiánya ellenére érett játékot mutattak a Kék Galambok, kiknek soraiból a 34 pontig jutó horvát vendégjátékos, Hrvoje Puljko emelkedett ki, a valjevóiak közül pedig a 16 pontos Miloš Janković próbálta tartani a lépést a kék-fehérekkel. Négy fordulót követően a három győzelmet és egy vereséget jegyzett Spartacus a belgrádi Dynamic mögött második helyen áll a tabellán. A Spartacus kosárlabdázónői megszerezték negyedik győzelmüket, miután az I. liga 5. fordulójában nagyarányú, 81-42-es győzelmet arattak Újvidéken, a Novosadska ŽKA csapata felett. Az első negyedet még egy ponttal elveszítette a szabadkai együttes, a folytatásban azonban kidomborodott a két csapat közötti tudásbeli különbség, és a Kék Galambok könnyedén gyűjtötték be a bajnoki pontokat. A Spartacusból Sanja Orozović 19 pontjával a legeredményesebbnek bizonyult, de rajta kívül még hárman teljesítettek tíz pont felett, míg a hazaiak közül senki sem ért el kétszámjegyű eredményt. A szabadkai együttes a szintén 9 pontos Partizan mögött második a táblázaton.

Most

07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.