Ugrás a tartalomra

Koumas és Danns góljaival nyert a Liverpool

2024.02.29
12:34
Forrás
Nemzeti Sport
Az angol FA-kupa nyolcaddöntőjében 3–0-ra verték a másodosztályú Southamptont.

A vörösökkel a klub története során most fordult elő először, hogy két 18 éves játékos szerzett gólt a felnőttcsapatban.

Szoboszlai Dominik még mindig nem léphetett pályára, angol források szerint a következő mérkőzésen már bevethető lesz, épp úgy, mint 12 sérült csapattársa.

A szerdai mérkőzés első félidejében egy szerencsésen megpattanó lövéssel Lewis Koumas megszerezte a vezetést a Liverpoolnak. Ezt követően Gakpo kihagyott két helyzetet, a legnagyobb meglepetést pedig a 18 éves Jayden Danns okozta, ugyanis kétszer a hálóba talált. A következő körben a Manchester United vár a Poolra.

Liverpool
Southampton
FA-kupa
nyolcaddöntő

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.