Ugrás a tartalomra

Labdarógó Eb: Újabb nagy trófeára pályázik a magyar válogatott (videó)

2016.06.26
14:25
A legjobb 8 közé jutásért játszik ma este 9 órakor a magyar labdarúgó-válogatott a franciaországi labdarúgó-Eb-n
A legjobb 8 közé jutásért játszik ma este 9 órakor a magyar labdarúgó-válogatott a franciaországi labdarúgó-Eb-n. Dzsudzsákék ellenfele a FIFA ranglista második helyén jegyzett, világsztárokkal teletűzdelt belga csapat lesz. A helyszínen ma is több ezren szurkolnak majd a magyar válogatottnak. Már órákkal a mérkőzés előtt magyar szurkolóktól voltak hangosak Toulouse utcái. Magyar drukkerekből azonban nem csak a városban, hanem várhatóan a Municipal Stadionban is rengeteg lesz. A válogatott mérkőzéseit a csoportkörökben is több tízezer magyar tekintette meg a helyszínen. A magyar válogatottnak a portugálok elleni meccs után három napja volt regenerálódni és felkészülni a belga csapatból. Pintér Ádám, válogatott labdarúgó, Magyarország: „Tudjuk, hogy milyen jó csapatról van szó. Tudjuk, hogy tele van sztárokkal. Tudjuk, hogy bármelyik olyat tud villanni, olyan extrát tud előhúzni, amely meccseket tud eldönteni. Készülni fogunk belőlük, de a saját játékunkat fogjuk játszani és remélem, hogy győztesen tudjuk elhagyni a pályát.”



A magyar csapat a csoportkörben is végig felborította a papírformát. Ma is ugyanerre készülnek. Priskin Tamás, válogatott labdarúgó, Magyarország: „Tisztában vagyunk a belga csapat erejével. Nagyszerű játékosok alkotják. Mindenki tudja, hogy nagyon magas szinten rangsorolják őket. Nehéz mérkőzés lesz. Ők a mérkőzés favoritjai. Nehéz dolgunk lesz, de megmutattunk az előző mérkőzéseken is, hogy bárki ellen bármire képesek vagyunk, ezért úgy érzem, hogy a következő mérkőzésen is annyi esélyünk lesz nekünk is megnyerni a mérkőzést, mint nekik.” A magyar válogatott veretlenül, csoportelsőként jutott tovább az F csoportból. A belgák pedig két győzelem és egy olaszok elleni vereség mellett másodikként tudtak továbblépni a legjobb 16 közé.
Magyar labdarúgó válogatott
nyolcaddöntő

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.