Ugrás a tartalomra

Labdarúgás: BL-mérkőzések kedden

2016.09.28
08:52
A labdarúgó Bajnokok Ligája második csoportkörének mérkőzéseit játszották tegnap este
A labdarúgó Bajnokok Ligája második csoportkörének mérkőzéseit játszották tegnap este. Izgalmas összecsapások és meglepetések is születtek a játéknapon. A legjobban várt mérkőzés a Borussia Dortmund-Real Madrid összecsapás volt, amely izgalmas 2:2-es döntetlent hozott. A Sporting Lisszabon hazai pályán 2:0-ra múlta felül a Varsói Legiát. A legnagyobb meglepetés a G-csoportban született, az újonc Leicester City 1:0-ra legyőzte a portugál Portót. Itt a másik mérkőzésen a dán Köbenhavn 3–0-ra verte meg hazai pályán az FC Bruges-t. A H-csoportban a Juventus magabiztos játékkal legyőzte 4:0-ra a Dinamo Zágrábot, míg a Sevilla hazai pályán állította meg a Lyon együttesét. A Tottenham előző körös bukását javítani tudta, ugyanis idegenben egy góllal felülmúlta az orosz CSZKA Moszkvát, ugyanebben a csoportban pedig a Monaco és a Bayer Leverkusen 1:1-es döntetlent játszott. Ma az A, a B, a C és a D-csoport küzdelmeivel folytatódik a Bajnokok Ligája. (nemzetisport.hu, livescore.com)
foci
Bajnokok Ligája

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 07:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.