Ugrás a tartalomra

Labdarúgás: A Spartacus új néven indul a bajnokságban (videó)

2016.07.11
15:54
Spartacus - Ždrepčeva krv lett a neve a szabadkai Spartacus labdarúgóklubnak, miután hétfőn délelőtt sajtótájékoztató keretében megkötötték az erről szóló kétéves megállapodást
Spartacus - Ždrepčeva krv lett a neve a szabadkai Spartacus labdarúgóklubnak, miután hétfőn délelőtt sajtótájékoztató keretében megkötötték az erről szóló kétéves megállapodást. Annak ellenére, hogy a csapat bejutott a Szuperligába, továbbra sem játszhat saját pályáján, ugyanis nincsenek meg erre a feltételek. A csapat pályáján még mindig nincsenek reflektorok, így az esti terminusban nem tudnak edzeni. Kénytelenek folyamatosan vendégségben játszani, többletköltségeik is vannak és ez a játékosokat is megterheli - mondta el Goran Drača. A Spartacus-Ždrepčeva krv labdarúgó klub alelnöke reméli, hogy a fennálló probléma gyorsan megoldódik. Az alelnök bízik a városvezetés hatékony fellépésében. „Tudomásunkra jutott, hogy közbeszerzési pályázatot írtak ki a reflektorok felállítására, ami a hónap végén zárul. Ezek után döntenek majd a kivitelező személyéről is. Reméljük, hogy ez a folyamat belátható időn belül be is fejeződik, felállítják majd a reflektorokat és vissza tudunk jönni Szabadkára.” A klub háza táján azonban örömteli események is történnek. Hétfőn írták alá a támogatói szerződést, amely értelmében ezentúl a csapat a Spartacus - Ždrepčeva krv labdarúgóklub nevet viseli. A Vinarija Čoka igazgatója Zoran Trifković elmondta, hogy cégük mindig is támogatta a labdarúgóklubot, de eljött az ideje annak, hogy az együttműködést egy magasabb szintre emeljék. „Azt gondoljuk, hogy ez egy jó alkalom nekünk és hogy a labdarúgó klub sikeresen viseli majd a Ždrepčeva krv márkanevet. Ez egy jó üzleti fogás lesz a számunkra. Emellett szerintünk a Spartacus labdarúgóinak sem lesz ellenükre egy kis csikóvér.”



A Ždrepčeva krv logója a csapat pólójának elejére kerül majd a Spartacus labdarúgóklub logója és a póló márkaneve alá. A klub új neve tehát Spartacus - Ždrepčeva krv labdarúgóklub.
labdarúgás
Szbadka
Spartacus-Žrdrepčeva krv

Most

16:51, Frissítve: 17:35

Deli: mi a béke pártján vagyunk

Június 9-én, vagyis egy hónap múlva európai parlamenti választásokat tartanak. A voksolásnak nagy tétje van, mivel az eredmények hatással lesznek az EU lakosságára, de a vajdasági magyarság életére is.
14:43, Frissítve: 16:58

A győzelem napját ünneplik Moszkvában

Katonai felvonulást tartottak Moszkvában a Győzelem napja alkalmából. Oroszország május 9-én a második világháború idején Németország felett aratott győzelemre emlékezik.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.