Ugrás a tartalomra

Labdarúgás: Storck ismertette a végleges keretet (videó)

2016.05.31
08:30
Bernd Storck szövetségi kapitány kihirdette a június 10-én kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságra utazó magyar válogatott végleges keretét
Bernd Storck szövetségi kapitány kihirdette a június 10-én kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságra utazó magyar válogatott végleges keretét. Nagyobb meglepetés nem történt. A kapusok közül Király Gábor, Dibusz Dénes, Gulácsi Péter, a védők közül Bese Barnabás, Fiola Attila, Guzmics Richárd, Juhász Roland, Kádár Tamás, Korhut Mihály, Lang Ádám, a középpályások közül Elek Ákos, Gera Zoltán, Kleinheisler László, Lovrencsics Gergő, Nagy Ádám, Pintér Ádám, Stieber Zoltán, a támadók közül pedig Böde Dániel, Dzsudzsák Balázs, Németh Krisztián, Nikolics Nemanja, Priskin Tamás és Szalai Ádám utazhat Franciaországba. Bernd Storck, szövetségi kapitány: „Egy csapatot kell felépíteni a szeptemberben kezdődő VB-re is. Tehát olyan játékosokat is akartam, olyan fiatalokat, akiket megismerhetek és rutinos játékosokat is, akik már játszottak a válogatottban, mint például Korcsmár, vagy Gyurcsó is megkapták a lehetőséget. Elmentünk Ausztriába az edzőtáborba, közelebbről megismerni őket. Néhányan itt kaptak lehetőséget. Akadtak problémáink is. Volt néhány sérült játékos, és meg kellett néznünk, hogy ezt a hiányt hogyan tudjuk pótolni.”



A 29 fős keretből kieső Megyeri Balázs, Gyurcsó Ádám, Kocsis Gergő, Korcsmár Zsolt, Sallai Roland és Vida Máté otthonról szoríthat a magyar válogatottért.
foci
Magyar labdarúgó válogatott
végleges keret
Európa-bajnokság

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.