Ugrás a tartalomra

Labdarúgás: Svájc-Magyarország 5:2

2017.10.07
23:01
2024.03.19
08:36
Forrás
MTI
A magyar labdarúgó-válogatott 5-2-re kikapott Svájc vendégeként a világbajnoki selejtezősorozat kilencedik fordulójának szombati játéknapján.

A továbbra is százszázalékos hazaiak már az első félidőben eldöntötték a három pont sorsát: Xhaka, Frei és Zuber góljaival már a szünetben 3-0-ra vezettek. A második játékrészben Zuber növelte az előnyt, Guzmics szépített, Lichtsteiner ismét négyre növelte a különbséget, majd a végeredményt az újonc Ugrai állította be.

A párharc 46. mérkőzésén 30 magyar győzelem és 5 döntetlen mellett ez volt a 11. svájci siker. A magyarok, akik 41 éve nyeretlenek Svájcban, először kaptak ki Bázelben.

A tízpontos magyarok az utolsó, keddi fordulóban Feröer-szigetek csapatát fogadják a Groupama Arénában, ahol egy pont is elég számukra a harmadik hely megtartásához. Mivel előrébb nem tud lépni a nemzeti együttes, így - ahogy 1986 óta mindig - biztosan lemarad a vb-ről.

 

labdarúgás
Svájc
selejtező
vereség

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.