Ugrás a tartalomra

Leclercé a pole pozíció Miamiban

2022.05.08
07:33
Forrás
MTI
A világbajnoki pontversenyben is vezető Charles Leclerc, a Ferrari monacói pilótája nyerte a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az első rajtkockából.

A 24 éves versenyzőnek ez az idei harmadik, és pályafutása tizenkettedik pole pozíciója.

Leclerc mellől csapattársa, a spanyol Carlos Sainz Jr. startolhat majd, míg a második sorból a két Red Bull vág majd neki az F1 története első miami futamának. A világbajnoki címvédő holland Max Verstappen harmadik, márkatársa, a mexikói Sergio Pérez pedig negyedik lett az időmérőn.

Forma-1
Charles Leclerc

Most

20:56, Frissítve: 07:18

Palicson is hódított a Semmelweis

Meghódította a mozikat Magyarországon a Semmelweis című film, erről tanúskodnak a magyar Nemzeti Filmintézet által még idén február közepén nyilvánosságra hozott adatok.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.