Ugrás a tartalomra

Leekens nem érez eredménykényszert

2018.06.04
18:12
Forrás
MTI
Georges Leekens magyar szövetségi kapitány nem érzi, hogy eredménykényszerben kellene pályára lépnie a magyar labdarúgó-válogatottnak.

A magyarok először szerdán Fehéroroszországban, majd szombaton hazai pályán a világbajnoki résztvevő Ausztrália ellen játszanak. "Ha a játékosokon nyomás van, az azt jelenti, hogy nem bíznak magukban. Az első meccs nem sikerült jól, a második már jobb volt" - mondta sajtótájékoztatóján. A belga szakember arra utalt, hogy előbb Kazahsztántól, majd Skóciától szenvedett vereséget irányításával a magyar nemzeti együttes. Leekens hozzátette, azt már a bemutatkozásakor elmondta, nem varázsló, hogy egyik pillanatról a másikra minden jobb legyen, viszont szeretné, ha tovább fejlődne a csapata, ahogy az első és második meccsén történt.

Georges Leekens
labdarúgás

Most

15:09

Húsvét Palicson

Hatodik alkalommal szervezik meg a Húsvét Palicson nevet viselő hagyományápoló foglalkozást az ortodox ünnepek alkalmából.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.